Brynäs IF

705111 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1900989

Sv: Silly season 18/19
Petrov:
Ja hoppfulla kommer vi nog att få vara i BIF-lägret i år.

Nu har jag inte läst artikeln på gd, men att det blev ”lite panik” kan jag både förstå, och inte förstå. Ja det blev inte som man tänkte-men det var nog inte varken första eller sista som det kommer att ske.

Då har man två val, 1 gå vidare med annan målis(som sportchef har man alltid enl bz flera ess i matchtröjärmen) eller 2 ta den man tänkt ändå om den målisen är så pass bra att det är värt en chansning. Och bif har gjort sitt val och verkar ha råd med det också( ngt jag kan tycka är konstigt med tanke på år av dåliga resultat, jo det finns försäkringar etc men täcker de lika bra om man signar en skadad spelare?).
Oavsett vilket alt man tar så behöver man en ersättare till tänkt förstemålvakt. Hoppas att valet slår lika väl ut som med Bertilsson som fick vara frisk för en gångs skull. Sen om rautio får en riktigt bra säsong så kan han få förstaspaden, det hade varit det allra roligaste.

Vad som är än viktigare och viktigast av allt är att få folk till arenan. Varumärket är starkt, men hur länge är det så? Inte hur många år som helst. Utan publiken är bif chanslöst som kandidat till topp tre placeringar mer än ngt enstaka år. Jag läser om fbks lyckade säsong publikmässigt och blir lite avis(värmlänning som man är) för det kommer ju aldrig hända i Gavlerinken med 7900 pers i snitt. Eller?
Tror nog inte på Luleås satsning heller och alla kringsktiviteter, spelet är ju ändå det viktigaste i min värld. Så hur ska bif få publiken att visa lite mera känslor? Lockar fler besökare och fler spelare. Se på fbk, pengasjö och krisus71 - lag i ganska små städer som ändå har starkt stöd på sina matcher.

Jaja, ni får ta det för vad detta är - ett svammelinlägg i ren frustration och längtan till september.

Kämpa Brynäs!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Wasp77: Läkers har inte mer publik än Brynäs.
Kommentera