Brynäs IF

710641 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1901892

Sv: A propósito de nada
Så... Hur känns allt kommande säsongen enligt er? Målvakter? Backar? Osv osv... Vad tycker ni? Jag själv kan säga att jag känner mig positiv. Kristo känns bättre än den vi hade. Kommer inte ihåg hans namn. Hoppas även att Tomi bevisar ett och annat. Även fast vi har en grym backuppsättning så krävs det en bra målvakt. Tror på Tomi. Sen hoppas jag att många blommor ut, tror och hoppas detta år är Boqvist år. Sen så tror jag fan Forslund kan ställa till oreda hos motståndarna. Nej, det var länge sedan man såg fram emot att semestern tog slut så att säsongen kan börja!! Kom igen nu boys. 14 flaggan ska höjas!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Sakta i backarna! Läste jag precis något positivt på den här sidan? Kul med omväxling!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Jag tycker det känns jäkligt spännande. Vi har bred trupp med två eller till och med tre bra målvakter, många stabila och rutinerade backar och en forwardssida med många hårt arbetande spelare på väg uppåt. Tror också det kan bli viktigt att vi har en bredare tränarsida där jag tror Magnus Sundqvist kommer att bidra med en hel del.

Det är intressant att jämföra vår trupp med konkurrenternas på Eliteprospects. Blev lite överraskad över att vi har äldsta truppen i SHL (27 år i snitt). Då är Daniel Paille inräknad men vi verkar vara äldst även om man räknar bort honom. Kanske mindre överraskande att vi tillhör de kortaste och lättaste lagen i ligan.

Med undantag för några sämre trupper känns SHL extremt jämn på förhand och vi kan lika gärna slåss i toppen som att hamna runt plats 10. Om jag ska dra till med ett tips: femma i grundserien och sedan minst semifinal!
Kommentera