Brynäs IF

514775 inlägg · 7680 ämnen

Inlägg #1903668

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det är väl klart att krogen som miljö kan vara en problematisk miljö för killar i drygt 20-årsåldern och uppåt som samtidigt får bra betalt för att prestera inom elitidrott. Särskilt inom en idrott där igenkänningsfaktorn är hög. Sånt har ju ställt till problem genom åren, som Timråit kan jag räkna upp ett otal exempel för vår del t.ex. Så nu tycker jag du gör dig lite onödigt dumdryg.

Däremot är det inte vår sak att springa och vakta på spelarna och så länge vi inte har självupplevda kontroverser el dyl där nån av de här killarna varit inblandade får vi helt enkelt lita på att de sköter det. Att sprida insinuationer på sociala medier är inte särskilt konstruktivt.
+13
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Istället för att ge dig på mig och kalla mig för dumdryg så kanske du istället borde läsa vad Khan skrev igen och tänka till lite grann

"många brynässpelare har blivit riktiga krogråttor. Och då i synnerhet Rautio som i det närmaste har bott på diverse uteställen i gävle senaste veckorna. Känns inte så jäkla trevligt när man ska jobba för att komma i form."

Som jag ser det så är det oerhört fult att peka ut spelare på detta sett och insinuera att de inte kan sköta sin träning för att de setts på krogen.
För min del så är jag helt allvarlig när jag skriver att krogen är ett bra ställe att umgås på och det tycker nog de flesta unga killar också. Så länge jag inte får rapporter att någon misskött sig så förutsätter jag ett de sköter det hela snyggt och inte super var och varannan dag.
+3
Kommentera