Brynäs IF

710586 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1903673

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Istället för att ge dig på mig och kalla mig för dumdryg så kanske du istället borde läsa vad Khan skrev igen och tänka till lite grann

"många brynässpelare har blivit riktiga krogråttor. Och då i synnerhet Rautio som i det närmaste har bott på diverse uteställen i gävle senaste veckorna. Känns inte så jäkla trevligt när man ska jobba för att komma i form."

Som jag ser det så är det oerhört fult att peka ut spelare på detta sett och insinuera att de inte kan sköta sin träning för att de setts på krogen.
För min del så är jag helt allvarlig när jag skriver att krogen är ett bra ställe att umgås på och det tycker nog de flesta unga killar också. Så länge jag inte får rapporter att någon misskött sig så förutsätter jag ett de sköter det hela snyggt och inte super var och varannan dag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Beror på. Om du är uppe till 6 och dricker mycket alkohol sköter du inte din träning som elitidrottsman. Seriös träning innebär inte bara fysisk aktivitet vid träningstillfällena utan också riktig återhämtning, som dessvärre blir lidande av ett så kallat "vilt krogliv". Det sagt utan att peka ut någon särskild spelare i dagens lag, men historiskt har många Brynässpelares karriärer blivit lidande av en oseriös livsstil och stort alkoholintag. Det finns fortfarande en utbredd alkoholkultur inom svensk hockey.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ok. Vi är överens om att skitsnack om vuxna mäns fria val på sin fritid inte hör hemma här.

I övrigt tycker jag, utan att vara dryg, att du är en smula naiv om du tycker att krogen är ett jättebra helgnöje för elitidrottsmän. Socialt liv, visst och självklart några krogbesök även under säsong. Fast det är ju inte som att ta en kaffe på nåt café och surra lite. Men som sagt, i slutet av dagen så är det upp till var och en att ha omdöme och göra sina egna val. Utan värderingar tagna ur luften av oss.
Kommentera