Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1907505

Sv: A propósito de nada
Auchinleck:
Suck... "de har koll på lagbygget" Växjö alltså...
Jag trodde att de flesta här på vårat forum var överens om att smålänningarna lyckas trolla med sin budget, eller är det verkligen så som nån sa att den senaste finnen nöjde sig med bastun och en begagnad Nokia 3310 för att komma?

Men, sådana rönnbär tenderar ju ibland bli lite sura... det kanske ÄR så mycket roligare att spela i Växjö, vad vet jag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SnowKing:
Kan hända att enskilda bär kan komma att smaka surt även söder om Dalälven.. ..för norr om Dalälven har det varit både sura och beska bär i allt för stora proportioner. Men det beror nog mycket på att de bären tagit smak av en tom nöt som råkat hamna i fel träd.

För inte är det något att orda om vems krona som växt sig starkast (BIFs eller Växjös) under den tid bengtzen varit trädgårdstomte.. ..förlåt, trädgårdsmästaren.

Och inte har det med att trolldom vävt Växjös pengapung heller att göra, då framgång föder framgång.
Klart att chansen att kunna vinna en liga kan vara lika gott bud som något motbud i kronor och ören.

Därför är också min frustration så stor över hur en sportchef kunde misslyckats så totalt 17/18 som bengtzen gjorde - för det var extremt okompetent agerat - och att människor här och i andra forum blåögt försvarar honom fast de har facit i hand och då tom experter i massmedia påvisar samma sak även i år.
Kommentera