Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1907589

Sv: A propósito de nada
mattiask: Fast utfyllnadsspelarna tar ju dessutom upp platser som våra junisar kunde fylla. Återigen BZ val, att inte lita på junisar när brynäs har så bra juniorverksamhet.
Minnet är kort härinne. Westält och Bjurström var grymma mot Luleå i Play in men fanns inte ens med i den trupp som torskade senast med 3-1...

Om BZ hade vågat satsa på junisarna hade det funnits lön kvar till spets, till exempel Abbott. Eller varför inte hoppat över hela Forslunds lön och lagt hela den på att boosta budet med Palushaj.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Där är vi absolut eniga.
Jag hade mycket hellre sett tex Westfält samt Bjurström istället för typ Mannberg och Forslund.
Men den typen av spelare som de båda två är dvs Westfält och Bjurström så kanske de båda enstaka matcher hade fungerat i en tredje eller fjärdekedja. Men för mig är båda dessa två kompetenta och duktiga spelare som ej ska harva runt i en tex fjärdekedja. På sikt om de utvecklas så ser jag mer "spel" i de bådas kroppar som hade passat bättre i toppkedjor. Men sen håller de givetvis inte den klassen just nu.

Men i sak hade jag absolut hellre sett två juniorer än tex Mannberg och Forslund.
Men att skippa tex en lön (Forslunds) för att ge till Palushaj, ja frågan är om det hade varit så enkelt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Bra skrivet. Bjurström och Westfält gjorde sig förtjänta av ett större förtroende än de fått. Alla de här äldre utfyllnadskillarna på fw-sidan omöjliggör mer eller mindre juniorer från att få genombrott. Många säsonger de senaste tio åren har juniorer lyft fw-sidan på ett oväntat sätt, men det kommer sannolikt inte ske nu. Det är också någonting som jag har med i beräkningen vid bedömningen av forwardssidan.
Kommentera