Brynäs IF

710563 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1909804

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Chris11: Det är fan dags att ta in Bjurström nu. Det ger varken från eller till att byta plats på Mannberg, Forslund och Nilsson. Ser inte Sjödda vilken komik detta är? Så fort någon av dessa tre har en bofast plats i laget blir han lite bekväm och går ner sig 10%. Då byter han in den av dessa tre som varit bänkad och han är givetvis 110% taggad att göra avtryck. Det kommer bara gå runt i en cirkel. Idag såg Nilsson plötsligt jävligt pigg ut när han fick luftas från bänken. Forslund var het 1/2 + 1 match men har nu börjat visa sitt rätta jag igen.

INGEN av dessa spelare besitter skickligheten att lira kontinuerligt i SHL. Det finns säkert spelare i division 1 som kan komma in och smälla på lika bra som dessa spelare gör. Hur många spelare har Växjö som är samma sorts spelare som Forslund, Nilsson och Mannberg? Svaret börjar på N och slutar på OLL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Hej mina intryck från igår.

Börjar med det positiva delarna.
1. Skönt att se att Sjödda vågade släppa taktiktavlan och visar lite kroppsspråk.
2. Kristo hamnade för första gången i lite farliga lägen. Framförallt när han gick raka vägen på mål i första så såg det bra ut. Mer sånt om du ska spela i 2:a linan.
3. Jag tycker att vi gjorde en riktigt bra första period där det syntes att spelarna förstod sina roller.

Mer negativt är att redan i andra perioden så tappade vi spelet och initiativet. Även om båda lagen spelade dåligt och vi kanske t o m var bättre än Växjö stundtals så gynnar ändå den typen av spel Växjö. Min egen analys av situationen var att Växjö justerade sitt spel till andra för att fånga upp våra uppspel och det blev därmed väldigt få anfall där vi kunde komma med fart och dessutom många felpass i mittzon. Jag tycker att man borde tagit en time-out en bit in i andra eftersom vi spelade ett spel som inte var ”vårt eget”. Jag hoppas att Janne o Sjödda (m fl) analyserar de motdrag Växjö gjorde så att vi kan svara på såna taktiska justeringar.

Sen är det fortsatt så att vi ger motståndarlaget alldeles för många chanser i bra lägen framför eget mål. Detta måste vi komma tillrätta med om vi ska vinna jämna matcher som igår.

Håller f ö med Skrubben m fl som tycker att det är läge att ge Bjurström en chans. Till skillnad mot de andra alternativen så har Bjurström potential att kliva upp några nivåer under säsongen om det vill sig väl.

Slutar med en liten reflektion. Kan inte medspelarna till Boqvist lära sig att om man har ett bra läge och Boqvist har pucken så kommer man att få en passning. Så att dom är beredda när den kommer. Nu verkar man mest vara förvånad varje gång…
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Skrubben:

Gör om gör rätt!!

Sen kör vi:
Karhunen (Rautio)

Gunderson - Bertilsson
Andersén - Norin
Kilström - Lundgren
Ersson

Danielsson - Jensen - Kousal
Boqvist - Kellman - Bjurström
Rohdin - Blomqvist - Kristo
Westfält - Asklöf - Forslund
Alcén
Kommentera