Brynäs IF

713575 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1910368

Jaha
Var på matchen live igår. Sjukt ineffektiv är vi. Sen ska ju tilläggas att Engstrand var sjukt bra. Så gick inte därifrån o va pissless. Men det behövs vaskas om i kedjorna. Boqvist kommer ju inte in på mål något, härjar i hörnen bara och cirklar runt. Danielsson.. lixom.. var han ens med?
Pratade länge med en gammal brynäslegend. (Sammarbetade länge med Brynäs under Sundlövs tid) han tyckte att bengtzen är ute och seglar. Tar in spelare för bredd som vi finner i våra egna juniorled. En sportchef behöver ha riktigt hjärta för klubben. Tydligen har Brynäs egna kapital sprutat iväg med bengtzen.
Sen sa han att kristo var helt oscoutad.. ingen hade sett han spela. Och att han hade fått amputerat ett par tår för något år sedan..? Men det var det ingen som visste i Brynäs. Litar på han men ändå kul o få höra från nån så nära Brynäs och med riktigt hjärta vara så besviken på ledningen idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jaha
Samsung: Intressant hur historier kan bli förvanskade. Danny Kristo har inte amputerat några tår. Däremot var det väldigt nära att han fick göra det efter att han förfrusit dem när han gick på college. 2011. Inte "något år sedan" utan sju år sedan.
Kommentera

Sv: Jaha
Samsung: Av det du nämner är de amputerade tårna nyheter. Allt annat är väl gammal skåpmat...?

- Att vi borde haft juniorer istället förr allsvenska breddspelare och därigenom frigöra kapital för spets är väl en allmän uppfattning hos alla brynäsanhängare med någon form av koll...?
- Egna kapitalet redovisas varje årsmöte och är således att betrakta som offentliga uppgifter...
- Att Kristo är oscoutad är en mindre skandal i sig. Men ingen nyhet. Bengtzén har själv sagt att han aldrig sett honom spela...

Kul att träffa gamla ”legender” såklart. Vill inte ta ifrån dig det...👍😊
Kommentera