Brynäs IF

714011 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1911937

Sv: A propósito de nada
Zappaholic:Tycker det är underligt att ge BZ kicken nu med så kort tid kvar på kontraktet.
Det jag kan tänka mig är att de förklarat för honom att hans kontrakt inte skulle förlängas då man redan utsett en efterträdare (Dackell) och han då valde att gå på dagen.
Det är det enda logiska alternativet då vi annars haft en gyllene möjlighet att brygga över med Dacke som assisterande SC fram tills våren.
Lönekostnaden är oavsett alternativ densamma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: "Tycker det är underligt att ge BZ kicken nu med så kort tid kvar på kontraktet."

Ja, man får nästan känslan av att den här sparkningen är ett försök att blidka alla kritiska fans just nu, pga hur det ser ut på isen för dagen.
Ge fansen BZ:s huvud på ett fat, så lugnar dom ner sig lite, typ. Vi har ju ändå tänkt att sparka honom, så varför inte i det här läget?
Å andra sidan hade det heller inte känts rätt att gå bakom ryggen på BZ sas, dvs låta honom fortsätta trots att man sen långt tid tillbaka bestämt sig för att sparka honom.
Kan även ligga mer personliga saker bakom som bidragit till helhetsbedömningen, tänker på det Abrahamsson skriver om i sin analys av läget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Den här åtgärden kommer inte leda nån längre vart. Det är min uppfattning. Vi har ett för dåligt lag på isen. Och visst, många delar av det kan tillskrivas Bengtzén det är sant. Att han avsiktligt skulle värvat in spelare utan tillräcklig scouting och i full vetskap om att dessa inte kommer vara tillräckligt bra det köper jag dock inte. Tror att han verkligen velat Brynäs bästa men att allt fallit ut fel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Du kan ha rätt men jag undrar om de tänkt sig Dackell för SC-jobbet long term? Det är jag mer tveksam till.

Som andra förespråkat skulle jag vilja ha Thomas Johansson. Klarsynt, analytisk och gjorde ett fint jobb och satte den spelmodell som gjort DIF framgångsrika igen. Tror verkligen han skulle vara kapabel att ta ut riktningen för ett kompasslöst Brynäs.
Kommentera