Brynäs IF

710531 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1914933

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Pilen32: Alltså vi spelade bortamatch mot serietvåan, har 17-5 i skott i sista perioden och vänder rättvist ett 1 - 3 underläge till oavgjort vid full tid. Om man inte har legat i ide sen 1976 så borde man kunna se några fler ljusglimtar. Det var väl framförallt 1:a perioden som såg lite rostig ut men det tycker jag man kan förstå.

Jag håller med dig om att spelarna du nämner gjorde en bra match men lägger ett lite högre generellt betyg. Jag tycker nog att man oxå kan lyfta fram Blomqvist som återigen är bärande i att vi tar poäng.

KalleTeodor: såg vi samma match?? Jo det var serietvåan...o ja vi brukar ha svårt mot mif men vi var ju borta i hela första perioden! Vi hade ca 7 min i andra till utvisningen kom sen hade vi inte ett skott på mål ca 20 min..när vi får 1-2 så får vi hugg och sista 10 min bra...men att säga att vi får ett rättvist resultat när vi spelar bra i 17 min av 60 nja...inte i min bok men jag är jädrigt tacksam för poängen men bekymrad över spelet som inte finns där iallafall inte i några längre perioder...