Brynäs IF

711079 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1920724

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Peja: Jag vet inte vilken hockey han förespråkar. Konstaterar bara att han gjort ett bra jobb i de klubbar han verkat i. Kan mycket väl vara en ny BZ iofs.

Men det som representerar en bra sportchef måste väl vara att han kan anpassa sig till den miljö han ska verka i och jobba efter dom förutsättningar som finns.

Jag kan tänka mig att BZ gjorde ett bra jobb på allsvensk nivå men han klarade ju inte omställningen till SHL och Brynäs. Han var ju tidigt ute och sa att han ville ha "boforsare". i början tolkade man ju det som att det var en viss karaktär han var ute efter, men det visade sig ju senare att det faktiskt syftade på hårt arbetande allsvenska spelare (som vi nu har en uppsjö av). BZ lyckades ju inte ta tillvara på Brynäs unika ungdomsverksamhet och använda spelare därifrån i större utsträckning heller, utan körde på sin egen linje. Något som i slutänden oxå ledde till att han misslyckades och fick sparken.

Jag hoppas Brynäs hittar en ny sportchef som kan anpassa sig efter den riktning som förening stakat ut. Om den sportchefen är Kenttä låter jag var osagt, men det känns iaf som ett spännande namn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Dra igång fansens värvning igen?
Kommentera