Brynäs IF

714192 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1921242

Sv: A propósito de nada
Dyngklumpen: ja och de är lite oroväckande samtidigt som jag tycker att de måste få ta tid, så att de för en gångs skull blir rätt..

Att vi dessutom har en Lundgren på läktaren som borde kunna frigöra kapital för ytterligare en offensiv kraft gör att detta felbyggda lag blir högst intressant. Förutsätt att vi får in spelare som tillför och lyfter. En center och forward som tar plats i en första/ andrafemma. Lägg därtill att Ericsson kommer in efter jul så kan vårt lag bli något väldigt bra till vårkanten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Spajderman: En lösning som skulle vara relativt billig för Brynäs vore att ta över Tim Söderlund från Frölunda, han behöver en nystart och vi behöver en offensiv skicklig spelare. Samtidigt som vi skeppar Lundgren och fortsätter jaga en spetspelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Spajderman: Japp! Nyckeln är att hitta en riktigt bra forward. Då får vi 2 bra kedjor och man höjer nivån lite på 3é och 4é.

Man bör kunna få till ngn trejd med Lundgren mot Spetsforward. Han är ju en klassback.

Nu är det troligen fokus på att få GM på plats, efter det lär det finnas mera tid att jobba på ett eller 2 nyförvärv. Även om det inte finns 100st att välja på, finns det bra spelare man bör kunna köpa loss från AHL

Farhågan är att SB har gett Brynäs så kasst rykte att ingen vill spela där.
Kommentera