Brynäs IF

713936 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1929951

Sv: A propósito de nada
Den här grejen med att gamla spelare för laget ofta har någon slags första tjing på ledande positioner inom den sportsliga delen är så märklig. Ska kompetensen på den sportsliga ledningen till största del avgöras på hur bra gamla spelare är på att ta sportsliga beslut? Blir som något av ett lotteri.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Då måste du ju vara överlycklig över Sundlöv-ryktena. För det är uppenbart att han i så fall anställs på grund av sina meriter som sportchef och inte som spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: I sak håller jag absolut med dig. Tänker mest på att JL trots allt varit både assisterande men även videocoach varvid jag tyckte han var klart bättre som videocoach, dvs i bakgrunden. Frågan är hur han hade klarat en sådan roll.

Titta bara så som folk skrek efter Tomas Johansson tex. Han fungerade riktigt bra i Djurgården, är före detta spelare men vad hade han för arbetserfarenhet innan han fick jobbet i DIF?

Jag bara hoppas det blir rätt man på rätt plats - sen kommer jag aldrig döma någon på förhand då jag personligen är alldeles för dåligt insatt i hur arbetet måste fungera som GM för att kunna ge en åsikt egentligen.
Här litar jag fullt ut på Dackell & Campese med flera.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Håller med.
Sen blir det extra tråkigt om det går dåligt då.
Kommentera