Brynäs IF

714043 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1929955

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: I sak håller jag absolut med dig. Tänker mest på att JL trots allt varit både assisterande men även videocoach varvid jag tyckte han var klart bättre som videocoach, dvs i bakgrunden. Frågan är hur han hade klarat en sådan roll.

Titta bara så som folk skrek efter Tomas Johansson tex. Han fungerade riktigt bra i Djurgården, är före detta spelare men vad hade han för arbetserfarenhet innan han fick jobbet i DIF?

Jag bara hoppas det blir rätt man på rätt plats - sen kommer jag aldrig döma någon på förhand då jag personligen är alldeles för dåligt insatt i hur arbetet måste fungera som GM för att kunna ge en åsikt egentligen.
Här litar jag fullt ut på Dackell & Campese med flera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Givetvis kan personer som spelat för klubben göra ett bra jobb även som ledare. Det är det jag menar med att det blir som ett lotteri. Man tar vad man får av gamla spelare. Johansson är ett exempel på när det fallit bättre ut. Från början hade han ju antagligen inte fått det jobbet om han inte var en Djurgården-profil.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Det är ju väldigt få inom branschen som inte har spelarerfarenhet. Frågan är snarare vad de har gjort efter spelarkarriären som, tillsammans med spelarerfarenheten, motiverar att de är rätt man för jobbet.

Brynäs verkar leta efter en GM med chefserfarenhet från det civila arbetslivet. Det är förmodligen en rimlig kravbild sett till hur man har tänkt att rollen ska fungera. Janne Larsson är nog inte kvalificerad sett till kravbilden.
Kommentera