Brynäs IF

710642 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1930011

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Vi håller det i familjen . Börjar bli värre än den gröna familjen i Värmland. Sunklöv som sportchef ? Vad är oddset på det
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Jag gillar Dackell men det känns som en lat rekrytering. De menar alltså att i hela Sverige fanns personen mest lämpad för rollen i Brynäs redan? Tjena. Känns som de suttit på fika och sagt "Amen ta jobbet nurå så vi slipper anstränga oss".

Låt mig fråga hur Dackell är bäst för detta jobb när han för endast ett par säsonger sedan sparkades från Brynäs för sitt (bristande) tränarledarskap?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Ja iom att Dackell sagt att Sundlöv är intressant och han gillar honom skarpt så är väl inte oddsen skyhöga precis.

Däremot så skulle jag personligen gärna se någon utifrån som ny SC som ej har någon anknytning till Brynäs likt Bengtzén.
Som helt enkelt kan bilda sig en egen uppfattning om saker och ting.
Sen är det givetvis en förhoppning att vi återigen ska börja satsa på juniorerna mer än vi gjort det senaste. Sen så ska vi inte bara ta upp juniorer bara för att.. de ska också klara av att spela i SHL och tillföra.
Men det känns som att vi behöver ha in ett helt nytt nytänk i den rollen.
Kommentera