Brynäs IF

710676 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1930013

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Jag gillar Dackell men det känns som en lat rekrytering. De menar alltså att i hela Sverige fanns personen mest lämpad för rollen i Brynäs redan? Tjena. Känns som de suttit på fika och sagt "Amen ta jobbet nurå så vi slipper anstränga oss".

Låt mig fråga hur Dackell är bäst för detta jobb när han för endast ett par säsonger sedan sparkades från Brynäs för sitt (bristande) tränarledarskap?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Gillar Dacke skarpt också . Men va fan . Känns som lättaste vägen . Frågan är ju hur viktig Dackes nya roll kommer vara över lagbygger. Känns som att sc är viktigare. Har inte Fejjan. Vad sägs om planerna framöver ? Å vad med spetsförvärv som behövs .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Tränare var tydligen inte så passande, nu chansar vi på sportdirektör istället. Om inte det funkar kanske han kan börja flyga planet till bortamatcherna i Luleå? Utan att såga Dacke för mycket innan han ens påbörjat jobbet så måste man väl säga att lösningen känns lite mossig, lite inavel, lite Brynäs... Fattas bara Sundlöv nu då så är cirkeln sluten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Man blir faktiskt lite mörkrädd över hur det går till. "En vinnare, hjärta för klubben"
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Ja, den bäst lämpade personen råkade vara någon som är född i Gävle, varit en framträdande spelare i klubben och som dessutom sitter i styrelsen. Bara tillfälligheter!
Kommentera