Brynäs IF

714984 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1932679

Sv: A propósito de nada
Sådärja! Sallinen klar, nu ska bara Rödin hem! Kousal tillbaka på det, och vi har två riktigt starka kedjor. Jensen flyttas ner till 3e och någon spelare lånas ut, exempelvis Forslund.

Tror ni det blir något mer nyförvärv? Rödin har köpt hus i Gävle, så han är nog inte allt för långt bort ifrån en återkomst. Hoppas denna säsong, annars tar hans Boqvists plats nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sallinen klar alltså. Jag var lite neggig mot en värvning av honom för någon vecka sedan, och jag står kvar vid mina argument. Men faktum är att han från och med nu är brynäsare, och jag är absolut beredd att ge honom en ärlig chans. Förhoppningsvis passar han bra in i lagbygget, och i ärlighetens namn var all slags spets framåt nödvändig i detta läge. Kan han hålla sig skadefri och få målskyttet att lossna hyfsat tidigt kan det bli en fin förstärkning inför vårkanten – spännande!

Dessutom roligt att vi lyckas vinna den dragkamp det ryktats om att vara. Lär kosta en del, men om han levererar så är det absolut värt det. Marknaden är ju stendöd och det här är ingen oprövad chansning som en AHL-spelare kan vara.
Kommentera