Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1933318

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Jag måste säga att vi har en kanonchans att gå långt i slutspelet i år om Dackell hittar rätt offensiv kraft att balansera upp laget med. Clark skulle verkligen behövas i årets lag. Inte en chans att vi hade förlorat 9 raka i OT med honom i laget. Att "spara" lagbygget till nästa säsong är i min mening fel att göra. Titta på hur jämn serien är! Det lag bland de 10 som prickar in formtoppen lagom till slutspelet kommer vinna. För första ggn känns det som att slutplaceringen i serien är ganska oviktig, allt kommer avgöras av dagsformen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Jag håller med. Med ett normalt utfall på övertid/straffar så hade vi haft 5 p ytterligare och legat delad 2:a i tabellen. När man dessutom betänker att vi startade serien uselt så är det ett tydligt tecken på att vi kan gå långt. Som jag ser det så kan detta ske även utan ytterligare förstärkning. Med Sallinen i laget så är vi definitivt ett lag som man inte vill möta tidigt i slutspelet.

Några intryck så hår långt
- Första kedjan är kanske seriens bästa just nu men ytterligare potential finns
- Jesper Boqvist har nått den kapacitet på topp 10 i SHL som jag förutspådde och hoppades på innan säsongen. Fortfarande så kan han med ökat självförtroende få ut mer av sitt skott.
- Björn D har kommit in i det bra men gör fortfarande alldeles för få mål och har väl knappt gjort ett enda mål pga sitt vassa skott. Måste bli bättre på att utnyttja Boqvist spelskicklighet.
- Kellman har visat sig vara en perfekt värvning och gör nästan aldrig en dålig match. Har allt en bra center ska ha.

Jag tycker att Alcén och Blomqvst alltid ska spela tillsammans. Dom har en fantastisk kemi och gör fler mål tillsammans än när man sätter Blomman med "bättre" alternativ. Dessutom är dom alltid jobbiga att möta även när dom har en sämre dag.

Tänk att vi presterat så pass bra med två tänkta spetsspelare borta. I princip så har vi ju saknat en 2:a lina rätt länge nu. När Kousal och Sallinen nu kommer in i laget så kan det bära riktigt långt. Speciellt med tanke på att ingen riktig favorit, likt Växjö förra året eller tidigare SAIK, finns detta år.

GO FOR GOLD!
Kommentera