Brynäs IF

714656 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1933886

Sv: A propósito de nada
Zzz:

”Det är dags för Danielsson att steppa upp nu, annars kan han spela med Mårtensson i Almtuna nästa säsong.”

Håller med om att hans agerande igår är under all kritik men att börja dra Tony Mårtensson vibbar är väl lite överdrivet? Hade också högre krav men han har ju trots allt gjort 7+10 och är 5 poäng bakom intern poängligaledning i Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pajen: Poängskörden är godkänd är efter dom första nio matcherna. Med tanke på vilken miljö han spelar i samt hans roll i PP och hur han i början av säsongen i princip tog varje avslut i PP borde han fått ut mer. Hur många forwards hade inte fått ihop den poängskörden med dom förutsättningarna Danielsson har fått? Men framför allt är det spelet i 5-5 som inte duger, han bidrar verkligen inte med något och är ofta helt osynlig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pajen:
Poängmässigt så tycker jag också att det är klart godkänt hittills av Danielsson.
Har ju förstått att han är en vinnarskalle.
Men jag kan inte annat än att ogilla när han som är så pass rutinerad och borde föregå med gott exempel, väljer jaget före laget när han drar på sig utvisningen i förlängningen.

Första utvisningen har jag större förståelse för när han är icke puckförare med andra ord ej beredd på när tacklingen kommer, och domaren som står 3 meter ifrån väljer att blunda för en solklar Interferens.

Då förstår jag på sätt att vis att det brinner till lite, för att markera att det där inte är okej. Sen är det ju nästan komiskt att han åker ut för en "missad" rallarsving. Vet inte vad regelboken säger riktigt.
Kommentera