Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1935801

Sv: A propósito de nada
Axle San:

Haha det är fascinerande att läsa det du skrivit. Ta reda på lite info innan du uttalar dig på det självgoda sättet du gör.

Men det är klart, om vi ska gå på din linje så kör vi en tyst ståplats utan flaggor, tifo och dessutom sparsamt bortafölje.
Det med bortafölje är intressant, har du hört någon gång att Cmore ALLTID säger att Brynäs har grymt bortafölje, det finns alltid folk som köper bortastå men det är alltid KK som styr upp stämning och åker på orimligt många matcher. Vi pratar alltså om folk som lägger ner flera tiotusentals kronor, tar ledigt från jobb och lämnar familj/barn hemma för att göra Brynäs inramning så bra som möjligt.

Du får såklart ha en åsikt men när du kommer med påhopp och helt absurda slutsatser om läktarkulturen som du förövrigt inte varken ha en aning om så skämmer du bara ut dig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pajen: En levande ståplats är underbar och förgyller såklart matcherna. Däremot tycker jag och många med mig att Kamratkompaniet är fel grupp att driva ståplats i Gavlerinken. Det är bättre om Brynäs satsar på att hjälpa den officiella supporterklubbarna att växa och bygga en stark ståplatskultur för framtiden.
Att KK som mest verkar heja på sig själva, inte släpper in alla i sin förening, klär sig i neutrala färger, förespråkar pyroteknik (ett flertal incidenter har skett), är inblandade i bråk med andra ultrasgrupper, bojkottar vid upprepade tillfällen Gavlerinken ska få styra över introt och diktera viljor på ståplats är fel anser jag.
Nä gör istället en stor satsning på de officiella supporterklubbarna,kanske tillsammans med sponsorer för att få till en hållbar läktarkultur som bygger på sunda värderingar och som välkomnar alla i sin gemenskap på ståplats.
Kommentera