Brynäs IF

712914 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1935806

Sv: A propósito de nada
Pajen: En levande ståplats är underbar och förgyller såklart matcherna. Däremot tycker jag och många med mig att Kamratkompaniet är fel grupp att driva ståplats i Gavlerinken. Det är bättre om Brynäs satsar på att hjälpa den officiella supporterklubbarna att växa och bygga en stark ståplatskultur för framtiden.
Att KK som mest verkar heja på sig själva, inte släpper in alla i sin förening, klär sig i neutrala färger, förespråkar pyroteknik (ett flertal incidenter har skett), är inblandade i bråk med andra ultrasgrupper, bojkottar vid upprepade tillfällen Gavlerinken ska få styra över introt och diktera viljor på ståplats är fel anser jag.
Nä gör istället en stor satsning på de officiella supporterklubbarna,kanske tillsammans med sponsorer för att få till en hållbar läktarkultur som bygger på sunda värderingar och som välkomnar alla i sin gemenskap på ståplats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det BSG gör, eller snarare inte gör är mest pinsmat. Ingen annan officiell supporterklubb är så usel. Att Kamratkompaniet behövs på läktaren tror jag alla är överens om(förutom Axle San då som vill sponsra fram engagerade supportrar...).

Som jag förstår det är det Brynäs ovilja att föra en dialog som är den stora boven i dramat. Jag tror inte att KK har några problem med att ta ett eventuellt straff för att de fyrat av några små blink, men att Brynäs gör det helt utan dialog eller ens en förklaring låter ganska amatörmässigt kan jag som utomstående tycka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San:

Bara att föreslå att sponsra fram en läktarkultur gör att diskussionen borde läggas ner här och nu.
Redbull Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: ingen är större än Brynäs
Kommentera