Brynäs IF

711076 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1938288

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Det gör inte jag eller. Men man måste se saken för vad den är. "Boforsaren" förstörde våra chanser redan innan säsongen startade så varför gnällla efter VARJE förlust? Visst lämnar spelet mycket att önska, visst håller flera spelare låg klass. Men INGET blir bättre av att du sitter här och spyr galla. VI VET att det inte ser bra ut VI VET ÄVEN ATT INGET BLIR BÄTTRE av att du Pekka85 å allt vad ni heter sitter här och gnäller och skriver en massa neggokommentarer.

Har du valt att kalla dig "Brynäsgubbe" så agera då som en sådan och supporta istället för att gnälla dig harmynt över eländet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Powerfade: Exakt! Landet ligger där det ligger. Med nuvarande lagbygge gör vi en riktigt bra insats. Går inte att prestera bättre med en fungerande förstakedja, en dysfunktionell andrakedja och två fungerande checklinglines. Försvaret och målvaktsspelet går det ej att klaga på. Sundqvist kokar bokstavligen soppa på en spik! Når vi topp 6 är det en bragd! Det är min syn på saken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Powerfade: Oj, här blir man uthängd direkt! Jag har inte skrivit något negativt på väldigt länge som du får det att låta men igår var det befogat. Jag upplever, som många andra, att Brynäs spel inte är speciellt tilltalande just nu. Det är också lite konstigt att du själv pendlar mellan att vara skribent och moderator? När du själv ondgör dig över något är du skribent men när någon annan skriver något negativt blir man åthutad eller uthängd av dig i egenskap av moderator. Du vet inget om vad jag gör för att supporta mitt lag så vad ger dig rätt att bedöma vad som är ”riktiga” supportrar?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Powerfade: Varför stirrar du dig blind på mig? Är knappast den enda som skriver av sig i frustration här inne.
Kommentera