Brynäs IF

715064 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1945631

Sv: Silly season 18/19
Lemp:Du och andra förolämpar ju dagligen både spelares och ledares kunnighet, så varför skulle jag då inte få göra likadant mot skribenterna ifråga?
Hör du inte hur korkat och ogenomtänkt du resonerat?
Kousal ser mkt bättre ut idag, skyddar puck bra, kliver in rejält i situationerna och sätter upp medspelarna på ett bra sätt. Klar skillnad mot hur han såg ut efter hjärnskakningen.
Apropå sakargument som du borde ha noterat själv...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Huge: instämmer angående Kousal, han tog initiativ igen. På ett helt annat sätt än efter skadan. Sallinen, inte alls tyvärr.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Huge: Gällande Kousal så delar jag nog inte dina observationer, vilket kanske inte underligt utifrån min okunnighet. Anser nog att den förbättringen är högst marginal i så fall. Tycker andrakedjan har kört fast och upplever att Kousal inte alls får ut sin kapacitet utan visar ett dåligt kroppspråk stundtals. Han behöver en lekkamrat som kan lyfta både honom och kedjan.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Huge: Om du ska göra såna påstående om mina inlägg är det nog lämpligt att du faktiskt konkretiserar. Har du ens läst mina inlägg? Ge ett exempel på när jag har förolämpat en spelares och en ledares kunnighet, vilket jag tydligen gör dagligen.

Att ifrågasätta föreningens val av rekryteringar på ledarsidan är inte samma sak som att förolämpa exempelvis Dackell eller Sundquist. Både är säkert ytterst kompententa, men det innebär inte alltid att dom är rätt person för föreningen eller att dom alltid tar rätt beslut.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Huge: Hockey är en resultat sport,spelare ledare och förening får acceptera och ska bedömas efter resultaten.
De skribenterna som ständigt klagar över att allt är så dåligt har delvis rätt enligt mitt sätt att se på saken men måste även ge dig delvis rätt Huge då resultaten inte är riktigt så dåliga som vissa vill göra gällande även om spelet är sådär.
Så att du ger oss pessimistiska muntergökar lite banner ibland kan vara befogat.
Kommentera