Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1951751

Sv: A propósito de nada
Det sista jag tar med mig från detta bottennapp är Gefle Dagblads utsände Karin X Johanssons patetiska fråga på presskonferensen till Sunken

GD-Karin - Nicke Danielsson tar en jäääteonödig onödig utvisning med 23 sekunder kvar”

Sundqvist - Helt enig, du får fråga honom

GD-Karin - Ja det tänker jag göra

Sundqvist - Jättebra!

Asså det måste vara den pinsammaste dialogen jag sett på en presskonferens. Vad är de för jävla synsätt båda dessa personerna har när man torskar med 6-1 mot Mora och man lägger massa energi och kraft på en utvisning med 23 sekunder kvar.

Och att Karin på GD säger att det är en jääääätteonödig utvisning är nog årets bottennapp inom journalisten, hade hon tänkt att Brynäs skulle vända matchen sista 20 sekunderna eller?

Sen att Sunken verkar tycka att de är en jätte biggie och verkligen poängterar det tycker jag säger att vilken förlorare han verkar vara. Hur fan kan man som tränare haka upp sig på en 2-minuters utvisning med 23 sekunder kvar i underläge 6-1.

Jag är så ofantligt trött på Magnus Sundqvist. Godnatt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pajen: Jag tyckte hon pressade honom ganska bra. Utvisningen i sig är ju irrelevant men det är en karaktärsfråga. Indirekt kritik mot Sundquists ledarskap/förmåga att kontrollera sina spelare i ett sådant skede av matchen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pajen: Tror snarare att han, liksom du, tyckte att frågan sög big time!
Kommentera