Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1951760

Sv: A propósito de nada
Pajen: Jag tyckte hon pressade honom ganska bra. Utvisningen i sig är ju irrelevant men det är en karaktärsfråga. Indirekt kritik mot Sundquists ledarskap/förmåga att kontrollera sina spelare i ett sådant skede av matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: "Jag tyckte hon pressade honom ganska bra. Utvisningen i sig är ju irrelevant men det är en karaktärsfråga. Indirekt kritik mot Sundquists ledarskap/förmåga att kontrollera sina spelare i ett sådant skede av matchen."

Haha...
Och det kommer från dig, som alltid brukar gnälla över att våra spelare aldrig står upp och visar lite humör i såna där lägen?
Patetiska frågor men sköna och klockrena svar från både Sunkan och Nicky.
Båda två säger ju indirekt till Johansson att dra åt helvete med dina korkade frågor, kom igen när du själv har spelat hockey och är besviken och frustrerad i slutet av en redan förlorad match som känts jobbig att tappa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det verkar som ingen i Brynäs hänger med längre. S. Bertilsson i intervju i P4 Gävleborg: "Framförallt var det tufft när dom gör 2:0 målet". WTF Bertil, var befann du dig igår kväll mellan 19.00-21.15???
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nej hör upp killar! Det kan ALLTID bli värre :)
Kommentera