Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1953883

Sv: A propósito de nada
munkas: Räcker det inte med hån och sarkasm snart?

Alla ser hur det ser ut på isen och vilka felval BZ med flera gjort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Barnsliga 5-åringar som munkas och mylingen lever och frodas av att få gnälla, raljera och kasta skit på det lag dom påstår sig supporta.
Man tycker väl mest synd om dom stackarna, går nog tyvärr aldrig att ändra på såna supportertyper.
I övrigt och för att övergå till kvällens match så hade vi behövt få ledningen för att öht kunna ha en förutsättning att vinna, som laget och spelet ser ut just nu.
Jag hade mer än gärna älskat alla gnällspikar och deras konstanta raljerande och gnällande, om det bara hade garanterat att spelarna och spelet hade sett ut som man velat. Nu gäller det bara att fokusera på dom sista 4 matcherna, det kan gå hur som helst om den sista slutspelsplatsen.
Här är matcherna för de inblandade lagen:

Brynäs: Malmö (h) Rögle (h) LHC (b) Frölunda (b)

LHC: Luleå (h) Luleå (b) Brynäs (h) HV71 (b)

Örebro: FBK (h) SAIK (b) Mora (h) MIF (b)

Vi har iaf lite i egna händer, till viss del, iom att vi möter både Rögle och LHC.
Om det sen räcker att slå dom med det spel vi visar upp för dagen är svårt att säga.
Blir nog en oviss historia in i det sista.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Dackells misstag bör ju uppmärksammats också. Att förlänga med Sundquist är nog bland det värsta jag sett. Varför ignorerar ni det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag har inte läst detta forum på några veckor, Men jag har i ca 4-5 veckor gjort följande enkla analys:

Tommy Sjödin och Janne Larsson fick sparken efter en knackig inledning, sedan anställdes Sundqvist. Tränarbytet ledde till att laget fick en tillfällig energi-boost och man tog fler poäng, en väldigt vanlig effekt av ett tränarbyte.

När denna effekt avtog så stod Brynäs kvar på samma ställe som med Sjödin/Larsson men nu med ännu destruktivare spelstil med färre mål framåt och tråkigare hockey.

Jag var övertygad om att Sundqvist inte skulle bli kvar efter säsongen, TILLS jag läste att Dackell och company lovat Sundqvist besked i januari om han skulle bli kvar eller inte.

Laget var inne i en riktigt tung period där innan Sundqvist skulle få beskedet, men lyckades knipa 2 segar innan vilket jag tror blev Sundqvists räddning.

Sedan dess har Brynäs KOLLAPSAT FULLSTÄNDIGT. Det vi har sett de senaste veckorna är en episk nedåtgående trend där man i princip lyckas förlora varje match. Om man tittar i tabellen hade Brynäs gått till play-in om man bara inte hade fallit ihop totalt. Linköping har knappt vunnit en match heller, och ändå ligger Brynäs inte på play-in plats.

Varför i hela friden var man tvungen att förlänga med Sundqvist under pågående säsong när både spelet och resultaten varit väldigt dåliga?

Det som kommer hända nu är att Sundqvist antingen kommer få sparken efter denna säsong eller under nästa säsong och Brynäs får ännu fler kostnader för tränare som entledigats.

Hur tänkter Brynäs när dom anställer en icke meriterad tränare med defensiv spelide samt en EXTREMT ORUTINERAD assisterande tränare på flerårs kontrakt?

Alltsammans som jag nämt ovan får mig att tvivla på Dackell och ledningen omdöme. Det är nu möjligt att det bästa som kan hända är att Brynäs förlorar samtliga matcher som är kvar, för det skulle kunna innebära att Sundqvist får sparken direkt efter säsongen istället för att bli kvar till nästa säsong.

Det här var ett negativt inlägg, men det är tyvärr sanningen.

Ps. Skadorna vi fått är ingen ursäkt för att totat falla ihop på det här sättet.
Kommentera