Brynäs IF

713970 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1961312

Sv: A propósito de nada
munkas: Dacke är tydlig med att Zetterberg är en spelare för pp och någon av de två första linorna. Han säger även att lindelöf är en spelare som kommer gå in bland topp 4 backar.

Det gäller att spetsspelarna blir riktigt bra för att nästa års lagbygge ska kännas säkert.

Observera att jag inte är negativ till värvningarna, problemet är vilka spelare som finns under kontrakt och att så mycket spets måste in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: nu frågar jag inte för att vara spydig utan vet inte vilken del Dacke säger det, men när säger Dackell att Zetterberg går in på 2 första kedjorna, pp visst men där huserar ju inte de 2 första linjerna bara, och hade man inte använt Z:a i PP så är man ju riktigt dum.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: dackell sa klart och tydligt att lindelöf mycket väll kan växa och vara en topp 4 back i slutet av nästa säsong. Men vrid. Och ändra kommentarer från dackell negativt bäst du vill
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Dacke är tydlig med att Zetterberg är en spelare för pp och någon av de två första linorna. Han säger även att lindelöf är en spelare som kommer gå in bland topp 4 backar."

Det som jag hörde Dackell säga igår var att han trodde starkt på Lindelöfs utvecklingspotential och sa att han inte skulle bli förvånad om Lindelöf är en topp 4 back i Brynäs innan nästa säsong är över.

När sa Dacke att Lindelöf är topp 4 nu?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tror inte vi ska dra för stora växlar av det han säger angående rollen. Dom diskuterar ju att ha kvar Kousal/Sallinen/Rudolf. Där har vi också eventuella spetsar. Säg att man lyckas få behålla Rudolf, ja då finns ingen plats för Z i topp 6. Wänna och Rödin har jag redan räknat in.
Danielsson-Scott(?)-Rödin
Wännström-Ölund(?)-Rudolf

Så skulle topp 6 då kunna se ut. Det skulle ju låta tråkigt att säga ”Vi låter han växa in i laget i en 3/4-kedja”. Han vill förmedla att det är en spelare dom tror på. Självklart ska han lira PP med det skottet han besitter. Det var ju likadant med Lindelöf igår. Ytterst svårt att se att han kommer starta i topp 4-par. Bara ett sätt att visa att man tror på honom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Håller med. Intressanta inköp dessa från VIK. Dock börjar en oroskänsla krypa upp om att alla utlägg på Allsvenskar snart kanske inte tillåter de nödvändiga spetsköpen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Man måste verkligen gilla Dackell, han känns så genuin och godhjärtat.

Dem här två värvningarna känns inte så dyra så tror det finns en del pengar kvar att fyra av. Speciellt när gunde drar och att granis kontrakt går ut samt rautio.
Kommentera