Brynäs IF

714001 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976525

Sv: SILLY SEASON 2019
Scerban: Dick är en lyxlirare och har inget i Brynäs att göra.
Riktigt surt att vi tappade Boqvist, med han i laget hade vi kunnat slåss om en topp plats men nu vete tusan. Får vi in Scott så är det bra men Ölund tror jag många förstorar upp som spelare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Bisset:
Men det är ju faktiskt inte en person som gör laget.
Boqvist hade varit en extremt bra spelare för 1sta, men även om vi hade 3st kvalitetsspelare i första så kan vi inte leva på en kedja.

Så tror du vi hade varit ett topplag med boqvist men inte utan, vet inte jag det jag - han kan ju inte vara på isen hela tiden menar jag...
Vi borde ha värvat så vi hade 6st spetsspelare som kunnat gå in i en ledande förstalina, och inte värva framtida potential på bekostnad av nuvarande spets.
Då kunde vi också ha levt på en producerande lina TILLFÄLLIGT vid skador, avstängningar och liknande.

Pallie - Granström - ikonen gick i tredje då vi tog silver.
Får känslan att vissa skulle se dessa som en topplinevärvning idag om alla fått vara krya. Så fel är vi byggda..

Dicken skulle självklart in alla dar i veckan.. ..självklart!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Lyxlirare eller inte, är han bra eller dålig för sina lag? Kolla hans historik, genom hela karriären har lagen han spelat i gått till slutspel och han har som sagt tagit flera guld. Kan förstås vara så att han dragits till lag med chans att vinna, men även på papperet bra lag brukar floppa ibland.

Jämför till exempel med Aaron Palushaj. Det enda guld han har är från amerikanska college-serien. Brynäs var dåliga när han var här och Örebro var dåliga när han var där (bättre när han var skadad).

Nu vill jag inte utpeka Aaron Palushaj som en diva eller något, men allt är inte alltid som det kan se ut och bra att försöka mäta saker istället för att bara gå på känsla.

Jag är inte främmande för att Dick Axelsson skulle kunna vara en vettig ersättare till Jesper Boqvist, men det är helt säkert en värvning man får fundera mycket kring (även med tanke på skadehistorik).
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Bisset: Vete sjutton om en topplacering är realistiskt ens med Boqen, Ölund och Scott....
Backsidan är rejält försvagad och endast två kedjor känns realistiskt som producerande. Sen har vi ju samma coach som förra säsongen.
Låst ämne