Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976816

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Det du säger är sant. Men det är också ett OM. Man får se på läget hur man vill. Antingen är glaset halvfullt eller halvtomt. Jag tror att sannolikheten är större att Boqvist inte tar en plats i Devils än att han gör det. Men det vore självklart bra om dom värvat in en hyfsad ersättare under sommaren. Men jag fattar bara inte hur du orkar vara så negativ när vi är långt ifrån att veta hur detta kommer sluta. Sätt dig ner i solstolen och njut av vädret. Så får vi se om vi ska ta fram motorsågen eller inte i augusti.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Beroende på att vi vet att Brynäs inte kommer att få tag på en bra ersättare för Boqvist om han väljer att stanna kvar.
Det har väl historien visat med all önskvärd tydlighet.
Dessutom vet vi vilken potential de flesta spelarna i tredje och fjärdekedjan har med nuvarande tränare som du är negativ till har.
De som kommit in och ska lyfta laget framåt är dessa spelare Rödin Zetterberg Descheneau och kanske Ölund och Scott.
Bakåt kan inte Sigalet ersätta både Bertilsson och Gunderson men där tror jag att andra spelare kan kliva fram.
Du kan väl då förklara för mig vad jag missat och vad jag har att vara positiv till vad gäller helheten i detta lagbygge.
Sågar inte Zetterberg och Descheneau tror dock att dessa måste ha lite tid innan de kommer att hålla klass för en bra andrakedja i Shl mått mätt.

Hur många experter tror ni kommer tippa Brynäs topp sex nästa säsong tror inte det kommer vara allt för många.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Du vet att utfallet är bokstavligt talat detsamma oavsett om vi är negativa eller positiva? Det har liksom ingen påverkan. Du som för några veckor sedan uttryckte din oro angående Sundquist. Var du negativ då eller räknas det som befogad kritik? För vi är ju inte i september än...

Orka lägga energi på vad andra tycker. Låt folk ha sin egen åsikt. Tycker det Makita säger är helt rimligt. Jag går mycket hellre in i säsongen med ett starkt lag än att hoppas att Boqvist t ex kan stärka upp senare. Snacka om att inte ha det i egna händer vid ett sådant scenario.
Låst ämne