Brynäs IF

709905 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1977096

Sv: SILLY SEASON 2019
Det verkar som om Larsson blir kvar i Buffalo.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Rätta mig gärna någon som har bra koll på reglerna kring restricted free agents i NHL om jag är ute o cyklar, men säger väl ingenting egentligen att Buffalo erbjud Larsson ett qualifying offer? Det var väl snarare oerhört väntat att de skulle göra det. För väljer Larsson att återvända till Europa nästa säsong så har de fortfarande kvar rättigheterna, om någon annan NHL-klubb vill erbjuda honom ett kontrakt efter första juli så måste de kompensera Buffalo, och väljer Larsson att ta det till skiljedomstol så kan väl Buffalo fortfarande välja att inte signa honom om de inte tycker han är värd det domstolen beslutar om.

Så det här betyder väl ingenting egentligen. Eller betyder det väl egentligen att chansen att han återvänder till Europa snarare ökar då det blir svårare för honom att signa med någon annan NHL-klubb. För hade Larsson o Buffalo redan varit överens så hade de skickat ut nyheter om en förlängning, inte att de gett honom ett qualifying offer. Sen känns det väl fortfarande rätt långsökt att han skulle hamna i SHL redan till nästa säsong.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Check
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Är väl ingen här som på riktigt trodde på Larsson i Brynäs i höst ..Någon som hört vilken deadline Brynäs har på väntandet när det gäller Scott?
Det är förstacenter vi pratar om . Har verkligen Brynäs tid att vänta till augusti? Kan bli svårt med andra alternativ om Scott stannar i khl ?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Chockerande.
Låst ämne