Brynäs IF

532287 inlägg · 7718 ämnen

Inlägg #1980863

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:

Mitt tips till dig. Ta ledigt från suporterskapet runt Brynäs några år. Det kommer göra gott lovar jag. När det har gått så långt att men fabricerar enbart negativa händelseförlopp om laget i sitt hjärta. Ja då ska man nog fundera på en längre paus.
Skriver det här med omtanke om dig Brynäskompis.
+11
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: "När det har gått så långt att men fabricerar enbart negativa händelseförlopp"

Nu tippar ju jag att Brynäs ska bli BÄTTRE än förra säsongen och faktiskt gå till slutspel.

Tippar på att tränaren inte får sparken. Vidare att Janne kommer tillbaka, en till klubblegend, och att både "En bra start" och damlaget går bra.

Hur är det negativt?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Myling tippade trots allt Brynäs till slutspel.
Annars tycker jag Myling beskriver en typisk Brynäs säsong under 2000-talet.
Där mycket skylls på skador som man vet kommer att inträffa under en säsong Brynäs blir ofta straffade hårdare än många andra lag pga lite med spetsspelare i truppen.
Det är inte bara otur att Brynäs har hamnat långt ner i tabellen under i princip hela 2000-talet även om Brynäs under någon säsong haft osannolik otur med skador.

Sedan vet vi med säkerhet att marknaden kommer att vara död om Brynäs tvingas ut att försöka värva någon spetsspelare under säsongen.
Förra säsongen kom tillslut Sallinen som då var i allt annat än bra form.
Det är bara att se tillbaka i historien varför skulle Brynäs lyckas bättre i Oktober, November i år än under förra säsongen kommer det finnas mera spetsspelare på marknaden i år.
+6
Kommentera