Brynäs IF

537722 inlägg · 7731 ämnen

Inlägg #1980862

Sv: A propósito de nada
munkas: Ove Mylings säsongstips

"Vi har ett lag som kan utmana om guldet säger Dacke" Såhär siar Ove Myling efter dom förutsättningar som finns just nu!:

Efter 16 matcher:
Vi ska spela en anfallsinriktad hockey med stort puckinnehav säger Magnus Sundkvist.

Brynäs inleder serien katastrofalt och har 2 poäng efter 5 matcher. Brynäs tar sin första 3-poängare efter 6 omgångar borta mot Örebro efter att Greg Scott avgjort i tom kasse. Kommande matcher blir bättre men Brynäs har svårt att hitta stabilitet i spelet. Laget ser svaga ut i egen zon och åker på många spelvändningar. Powerplay och bra målvaktsspel vinner matcherna åt Brynäs. Brynäs kämpar för att vinna mot bottenkonkurrenterna men har grymt svårt mot lagen i toppen. Hemma mot Frölunda 2/11 förlorar man med 8-1 efter en total genomklappning i andra perioden.Brynäs ligger på 12:e plats i tabellen.

Efter ytterligare 13 matcher:
Efter ett krismöte bestämmer sig Dacke och Sundlöv för att behålla Sundkvist vid rodret. Nu går man tillbaka till ett defensivare spel. Vi måste göra det som krävs för att vinna säger Dacke. I dagsläget har vi inga nyförvärv på gång, marknaden är död säger Sundlöv.

Brynäs omställning till ett defensivare spel bär frukt och nu har man sin mest framgångsrika del av säsongen och avslutar året med att vinna tre raka matcher. Man lyfter i tabellen till 7:e plats.

Efter ytterligare 10 matcher.
Vi letar efter nyförvärv, men det finns inte många kvalitetsspelare på marknaden säger Sundlöv.

Brynäs inleder året bra men förlorar knappt mot Växjö borta. Tyvärr blir Rödin skadad och blir borta 2 månader. Med väldigt lite spets i laget och Scott som tappat sin parhäst går Brynäs in i en tung period och tappar mark och är tillbaka ner på en 11:e plats.

Sista 13 matcherna
Varje match är som en slutsspelsmatch nu och vi har snackat ihop oss hur vi ska agera ute på isen säger Sundkvist.

Brynäs inleder en hård kamp med Leksand och Linköping om den tionde och sista slutspelsplatsen. Med tre omgångar kvar tar man 2 poäng mot Leksand och lyckas sen besegra redan avhängda Örebro och Oskarshamn och kniper sista slutsspelsplatsen.

Slutspel
I slutspelet kan allting hända, säger Dacke.

Rödin är tillbaka i match 2 i åttondelen men det hjälper föga mot Hv71 som slår ut Brynäs i 2 raka matcher.

Oflyt med skador och små marginaler säger Sundlöv. Vi ska ha möten med tränarna innan vi ger besked om nästa säsong säger Dacke. Sundkvist och Brynäs kommer överens om att avsluta samarbetet. Vi söker efter en annan profil som kan leda laget och införa en offensiv hockey med stort puckinnehav säger Dacke.

Dacke anställer Janne Larsson igen. Vi får se om vi tar in någon mer till tränarteamet säger Dacke, -Jag tror att Janne och Ove kan få ihop det bra. Just nu tittar vi brett efter nya spelare säger Sundlöv.

En bra start har gjort ett rekordår och damerna spelar vidare i slutspelet. 3-årsplanen går in på sitt andra år.
+9
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det är helt sjukt att du äntligen lyckats hitta din gammelfarfars spåkula!! Skönt att vi slipper kval också. Det tar vi med oss till S 20/21, säsongen då spelarna har snackat ihop sig på riktigt, på riktigt.
+4
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:

Mitt tips till dig. Ta ledigt från suporterskapet runt Brynäs några år. Det kommer göra gott lovar jag. När det har gått så långt att men fabricerar enbart negativa händelseförlopp om laget i sitt hjärta. Ja då ska man nog fundera på en längre paus.
Skriver det här med omtanke om dig Brynäskompis.
+11
Kommentera