Brynäs IF

705124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1982786

Sv: A propósito de nada
Man ska som bekant inte dra för stora växlar, men jag tycker det finns en hel del positiva tendenser. Mannberg och Forslund åker inte i 120 hela tiden utan kan variera farten och spela kyligare, liksom hela Brynäs. Jag tror de kan komma in i ett spel med mycket puckinnehav.

Ingman, Lindelöf och Norin har kanske inte varit helt fläckfria men är väldigt roliga att se. Descheneau är en klasslirare, jag är imponerad över att han till och med är bra defensivt. Scott var också trevlig att se ikväll.

Sallinen - Ölund - Danielsson spelade 0-1 och fungerade inte jättebra ikväll. Sallinen är svår att bli klok på, han blandar byten när han närmast dominerar med byten där han gör flera misstag. Tror och hoppas det blir mer jämnhet i prestationerna när det blir seriespel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Scerban:
”Sallinen är svår att bli klok på, han blandar byten när han närmast dominerar med byten där han gör flera misstag. Tror och hoppas det blir mer jämnhet i prestationerna när det blir seriespel.”

Det är förtidigt att se någon ”sanning” redan nu, men sallinen var ju riktigt upp och ner under sin tid i Bif under 18/19.
Skadefterdyningar var typ ursäkten.
Kan ju vara hans nivå också.
Jag, till motsats till många andra upplevde jag, tyckte mer om tjeckerna (båda) än sallinen.
Kunde de åka ”hem” och spela tror jag inte priset på dem var orimligt stort för att behållt dem till 3dje, som back up till 2dra. Lite som ölund/sallinen tampas om centerrollen i 2dra nu.
Boqvist på det och vi hade varit grymt förspända.
Men inte bara sallinen jag inte blir klok på. Danielsson är en annan.
Danielsson behöver kanske lite flås i nacken också - är han för bekväm med sitt kontrakt/ålder och har svårt att hitta sista moroten som gör skillnaden.

Z:ta värvningen var jag inte impad av utifrån behovet. Av det lilla jag sett av honom känns ff inte den värvningen rätt enligt mig inför iår. Men jag hoppas magkänslan har fel, + behöver mer matchminutrar för att kunna bedöma.

Jag var även kritiskt till att man inte värvat en scott-rödin-nivå ettablerad spelare till 1sta lina utan chansvärvade jeadon. Där är jag nu väldigt nöjd så här långt. Väldigt nöjd! Den chansvärvningen faller nog väldigt bra ut. Hoppas de får va intakta bara - där är nyckeln till vår 19/20 säsong.

Sigalet tycker jag fan har varit tom bättre i Bif än i Frölunda utifrån backparsförutsettningarna. Men mycket omdöme kanske bygger omedvetet på poängskörden från första matchen.

Lundgren har jag trott på - kändes konstigt hur hans nivå var 18/19 - tycker att han går åt rätt håll såhär långt också.

Det bästa med försäsongmatcherna så här långt är nog att det känns som kämparandan har lite mer självförtroende och/eller spelidé att luta sig emot iår. Och målvaktspel. Ersson håller verkligen på shl-nivå. Hoppas han inte slits från oss redan nästa säsong - vilket inte alls är omöjligt om detta håller i sig.
Kommentera