Brynäs IF

544379 inlägg · 7741 ämnen

Inlägg #1982853

Sv: SILLY SEASON 2019
Som tidigare skrivits, om man bara ser Brodecki som en ersättare för Boqvist så är det ju inte på förhand en pangvärvning. Men i dagsläget ser jag iaf ingen som är mer lämplig att spela topp 6 än Brodecki.

Rohdin har visserligen sett pigg ut och Zetterberg har ju sina fördelar, men inledningsvis skulle jag börjat med Brodecki i andra.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Davey_22: Som vi alla varit inne på, det har varit extremt uppenbart att det saknas en forward för topp 6 om man sett hur dom formerat laget. Mannberg, Forslund och nu senast fick Sallinen spela där. Verkligen inte optimalt. Brodecki har egenskaper som vi definitivt kommer ha nytta av.

Sen tror jag inte att detta har något att göra med Boqvist vara eller icke vara i laget. Den löneposten måste dom kalkylera med fortfarande eftersom han kan komma att vilja åka hem senare. Gör han inte det så öppnas den löneposten upp för en ny spelare. Brodecki ser jag mer som en nödvändig breddning av vår för närvarande tunna spets. Det håller liksom inte att en spetsspelare blir skadad så måste Forslund eller Mannberg ta platsen i förstakedjan. Detta är helt rätt gjort av Sundlöv i mitt tycke.
+8
Kommentera