Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1983653

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det jag skrev var att om vi får hem Boqvist och Söderström så tar vi guld. Det står jag för. Sen är jag av uppfattningen att supportrar gör lite mer nytta om de tror på sitt lag snarare än att man konstant bara klagar på det mesta. Tror att det ligger i ordet supporter...

Vad jag menar med "chansen är stor att jag får fel" är att varje år får 13 pessimister rätt på varje optimist som får rätt. M a o tycker man att det är viktigast att tippa rätt så ska man vara pessimist....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: vad är det då för mening med att tippa överhuvudtaget.
Är inte själva meningen med att tippa att man ska jämföra övriga lags trupper med sitt eget lags och därefter tippa var laget hamnar.
De sportchefer som har den inställningen och tror att mediokra spelare helt plötsligt ska utveckla sig till toppspelare kan dessutom vara direkt skadliga för föreningen.
Detta har dock inget med årets upplaga av Brynäs att göra utan i allmänhet.
Förövrigt är väl en placering i mellan 6-10 ganska rimligt att förvänta sig med dagens trupp är det så pessimistiskt och skadligt då får det väl vara det sedan tror jag som de flesta att kommer Boqvist tillbaka så kan det bli riktigt bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Är väl helt rimligt att tippa oss 10a. Men måste man vara överdrivet dryg och negativ mot i stort sett allt som har med Brynäs att göra bara för det?
(Obs. Gäller inte många)

Själv tror jag på topp6 om Boqvist och Söderström kommer hem. Utan dem, 9-10.
Kommentera