Brynäs IF

714185 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985129

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Är det inte dags att släppa Bulan snacket??
Nu har vi Sunkan, Honken och Ove. Bara acceptera. Tycker vi ska vara mer än nöjda att vi i matcherna hittat vägar att vinna alla matcher på ordinarie tid. Bortsett från Örebro matchen. Dessutom minns jag att dom 10-15 första matcherna med Bulan och Lasu-Nilsson inte alls gick så bra som vissa säger. Man både vann och förlorade. Det var egentligen dom sista 10 omgångarna i serien som man hittade ett rakare och bättre spel som till slut gjorde att vi slog ut FBK i Play In spelet. Men kom ihåg att förutom final säsongen så gick vi inte vidare från Kvarten nån gång och hade 10e platsen x 2 sässer. Så någon dans på rosor med Bulan som vissa vill antyda var det inte!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
wiDDing86: Nej, det tycker jag inte. Det är den mest underhållande och framgångsrika Brynäs-hockeyn jag upplevt på hela 2000-talet. Det vore oklokt att glömma vad som gjorde Brynäs till ett vinnande lag. Högt tempo och hög press är vägvinnande i dagens SHL, varför ska vi eftersträva något annat?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
wiDDing86:
”Det var egentligen dom sista 10 omgångarna i serien som man hittade ett rakare och bättre spel som till slut gjorde att vi slog ut FBK i Play In spelet.”

Rakare och bättre spel?
Det släppte också iom att bulan tog in zaborsky från den isbelagda farstubron.
Hans 3djelina var också Pallie-Granis-ikonen.
Nick Johnson som året före gjort mer mål än både scott och rödin var reservkapitalet.
Det var lite skillnad på lagupoställningen också - då och efter - med andra ord.
Men jag skiljer på bulan-ledarskap och bulan-hockey då jag bedömer hans eftermäle i Bif-färgerna.
Det jag minns av bulan är att hans hockey gjorde oss defensiva och nedtryckta och där vi jagade puck-out-icingar som anfallsvapen.
Gillade dock hans ledarskap, ffa hans inlevelse i matcherna (kommer nog aldrig glömma hur han i affekt stukade foten i försök att få kontakt med domarn)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
wiDDing86: Jo, det är dags att komma över Bulan. Även om Brynäs skulle sparka nuvarande tränare kommer de ju inte att ersättas av Bulan. Han är i Luleå för att stanna. Unnar honom faktiskt att vinna ett SM-guld där uppe, men dags för honom att börja skynda sig medan Brynäs fortfarande är inne i första åren av 3-årsplanen :-)
Kommentera