Brynäs IF

710604 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985637

Sv: A propósito de nada
Bifbenny: Säger inte att alla krav dom har är orimliga. Förlorad arbetsinkomst är en sak som jag t.ex. tycker borde vara självklart.

Jag menar att jag inte klarar deras ATTITYD i media. Som nu senast hur Grahm uttalade sig. Känns som dom har inställningen att ”alla som inte håller med oss är idioter och hatar damishockey”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Förstår egentligen inte varför förbundet håller på krånglar med de förlorade arbetsinkomsterna. Det handlar ju tydligen bara om 400-500k och hur mycket förlorar de inte i goodwill på grund av hela den här cirkusen?

Sen kan jag hålla med om att damkronornas attityd är lite olycklig, men misstänker att det är ett utlopp av en lång tids frustration, förmodligen längre än många av oss utomstående betraktare inser. Misslyckandet att åka ur A-VM kan man ju använda på flera olika sätt, damkronorna verkar tycka att misslyckandet i sig är ett argument för att de ska få mer hjälp, många andra tycker nog tvärtom.

Men nu laddar vi batterierna inför dagens matcher, hoppas bara inte Brynäs blir bortdömda nere i Göteborg, som man ju tenderar att bli.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Media är media oerhört duktiga på att uppvigla och späda på och höra fel ibland.
Kommentera