Brynäs IF

709851 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985660

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Förstår egentligen inte varför förbundet håller på krånglar med de förlorade arbetsinkomsterna. Det handlar ju tydligen bara om 400-500k och hur mycket förlorar de inte i goodwill på grund av hela den här cirkusen?

Sen kan jag hålla med om att damkronornas attityd är lite olycklig, men misstänker att det är ett utlopp av en lång tids frustration, förmodligen längre än många av oss utomstående betraktare inser. Misslyckandet att åka ur A-VM kan man ju använda på flera olika sätt, damkronorna verkar tycka att misslyckandet i sig är ett argument för att de ska få mer hjälp, många andra tycker nog tvärtom.

Men nu laddar vi batterierna inför dagens matcher, hoppas bara inte Brynäs blir bortdömda nere i Göteborg, som man ju tenderar att bli.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det här med damishockey...publikintresset måste vara avgörande och har man så otroligt dåligt med publik på matcherna så förstår jag att förbundet inte vill betala ut för förlorad arbetsinkomst. Det är ju ett val de gör om de vill spela hockey eller inte. Nåja...nog om det. Ny säsong, nya möjligheter och nya besvikelser.
Det ska bli intressant att se hur Brynäs står sig mot ett favorittippat Frölunda. Det känns extra viktigt med en bra start på säsongen i år då man stuckit ut hakan med sin nya satsning.
Kommentera