Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992888

Sv: A propósito de nada
Axle San: 99% av deras dialog med fansen är ju face to face. Tycker mest det är trist för supportrarna utanför Gävle om klubbens öppenhet på sociala medier minskar.
Men vore intressant att få reda på hur många personer vi talar om här, jag gissar på att det är max en handfull drägg som öser på med skitkastande.
Tycker det är lite märkligt att "hoppa på" Campese för lagets problem på isen också, han är ju inte särskilt involverad i den sportsliga biten, känns mer som att vissa mår bättre bara de får kasta skit på första bästa Brynäsanställd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut är det bra att hålla kontakten med fansen runt om i landet men är Twitter rätt forum? Det är så mycket troll och så mycket hat som samlas där bland alla anonyma konton.

Brynäs kanske skulle kunna hitta sin egen väg istället där medlemmar får möjlighet att kommunicera med representanter för brynäs i någon form av chat/forum?
Tänk er att medlemmar får logga in med sitt medlemsnummer och skapa en avatar och nick. Detta skulle dels ge en högre nivå på kommunikationen och dels ge ett mervärde till ett medlemsskap i Brynäs IF.

Bara en liten tanke...
Kommentera