Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993381

Sv: A propósito de nada
bradberry: Man har varit naiva när det gäller vissa delar i spelsättet, främst hur man agerat alltför offensivt optimistiskt i lägen där man kanske borde ha varit lite mer avvaktande.
Vilket har straffat oss hårt.
Sen förstår jag inte varför det har varit naivt att gå ut med att vi ska vara spelförande och offensiva, när det är det som i längden är målsättningen och som alla vill se?
Tittar man på matcherna mot Frölunda, LHC, FBK och Djurgården så nog tycker jag att dom är bevis på att det finns kapacitet och skicklighet i laget, som borgar för goda chanser att likvärdiga insatser kommer att kunna upprepas mer frekvent i framtiden.
Att mylingen sen har förutspått ett tänkbart inledande säsongsstartsscenario som ingen såvitt jag vet har ansett vara osannolikt, anser jag inte har med sakfrågan att göra: räcker 7 matchers spel som tillförlitligt underlag när det gäller att avgöra ifall det här laget i längden kommer att kunna vara så offensiva och spelförande som vi vill?
Särskilt då det varit ömsom vin, ömsom vatten i dessa 7 matcher.
Dessa matcher är ju trots allt det enda underlag vi har, bortsett från försäsongsmatcher som det är ännu svårare att dra några större slutsatser utifrån.
Kommentera