Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993401

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : New Jersey Devils vann ju Stanley Cup trots (tack vare?) ett otroligt defensivt spel - visserligen också med världens bästa målvakt i laget. Så visst kan väl det funka för Brynäs också - M-E-N - nu var ju liksom tanken att Brynäs skulle spela snyggt, publikfriande och underhållande - och samtidigt vinna matcher - så då känns ju "Lasse Falk 1-3-1" lite snopet förstås. Men visst; Jag vinner hellre än blir förnedrad i match efter match. Så vinna går före allt annat. Det måste jag säga. Å vinner vi resten av matcherna så blir vi ju faktiskt SVENSKA MÄSTARE 2019/2020.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det känns som att man förenklar sporten ishockey för mycket om man tror att det bara är att välja mellan glass- och grishockey, eller mellan defensiv och offensiv hockey.

Det är klart man kan spela en publikfriande hockey och samtidigt spela disciplinerat i försvaret. Det tror jag definitivt Brynäs har spelarmaterial till. Visst, vi kan inte vinna varje match men vi borde heller inte släppa 3-6 enkla mål i varje match heller. Laget ser stundtals panikslaget ut på isen och gör alla felbeslut man kan göra. Där tycker jag huvudtränaren bär ett tungt ansvar.
Kommentera