Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1994977

Sv: A propósito de nada
OveFakta: Förstår att det säkert inte är det lättaste heller för många andra. Tvingas läsa och bita sig i tungan utan att kommentera allt raljerande gnällande och skitkastande från de som från soffan och med ringa eller ingen kunskap eller erfarenhet vill tala om för erfaret och kunnigt yrkesfolk hur allt borde skötas.
2 nya spelare och tålamod är också vad jag hoppas och tror på, rimligt och klokt.
Hoppas du får utbyta på fikarasten med Clarence och Ellis! 👊😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Tvingas läsa och bita sig i tungan utan att kommentera allt raljerande gnällande och skitkastande från de som från soffan och med ringa eller ingen kunskap eller erfarenhet vill tala om för erfaret och kunnigt yrkesfolk hur allt borde skötas."

Den typen av skribenter finns det många av härinne.

T ex en som heter Huge som precis skrev:

"2 nya spelare och tålamod är också vad jag hoppas och tror på, rimligt och klokt"

Låt kunnigt branschfolk sköta sitt du istället för att killgissa med dina tonårsfantasier och förskolelogik. :) ;)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Förstår att det säkert inte är det lättaste heller för många andra. Tvingas läsa och bita sig i tungan utan att kommentera allt raljerande gnällande och skitkastande från de som från soffan och med ringa eller ingen kunskap eller erfarenhet vill tala om för erfaret och kunnigt yrkesfolk hur allt borde skötas."

Du har nog missat att det här är ett forum för Brynäs fans, att uttrycka sin glädje, sorg oro, förhoppning, ängslan. lycka osv till övriga Brynäs fans på det här forumet.
Jag ser inga anställda från Brynäs som skriver här inne som det skrivs till!!??. Eller har jag missat något? Men det stämmer att det finns gott om kunnit yrkesfolk inom sin gebit som skriver här :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja det finns ju två sidor av supportrar man helst slipper. De som gnäller på allt i både med och motgång och de som agerar självutnämnd ridande ryttare som ska försvara föreningen i ALLA lägen och dessutom på det, på ett härskartekniskt sätt diskvalificera alla andra fans besvikelse och egna åsikt som icke kompetent eller icke giltigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kl är 12:10 och inte ett ljud från Brynäs! Va fan händer?
Kommentera