Brynäs IF

713795 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1995519

Sv: A propósito de nada
Captain_fantastic: håller helt och hållet med dig! Vafan värvar dom inte tror också att boken blir kvar där borta
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kevin47: Länge sen jag skrev något.Vill inte svina för mycket utifrån när det inte går så bra(iofs klarar ni att slå oss av alla lag såklart).

Tänkte bara kolla har ingen källa men är det inte ett rätt troligt scenario att Dick Axelsson spelar i Brynäs i vinter. Som det ser ut nu verkar inte Bemström göra någon succé i Nordamerika och kommer med stor sannolikhet hem. Och resterande del av budgeten lär då inte läggas på någon forward utan snarare på Rämö som vi har ett skrivet ettårskontrakt med som dock kan brytas efter sex veckor(har väl gått två nu).

Dick kommer spela hockey i år och vill bo i Sthlm och helst spela här också. Men som det ser ut nu har vi svårt att hitta plats i truppen för honom. Då är Brynäs en av få klubbar inom rimligt pendlingsavstånd om han ska spela kvar i SHL. Tror inte han är så sugen på spel i allsvenska bottenlag som AIK, Almtuna eller Södertälje.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Som vanligt med Brynäs . Massa jippon runt omkring hockeyn . För det är väl A-Laget som är ansiktet utåt ?? Där görs det inget bara massa snack .
Kommentera