Brynäs IF

713864 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1995557

Sv: A propósito de nada
Captain_fantastic:
Bulan kunde riva i, men det kan han väll nu i Luleå också.

Dock laget då som du nämner med ikonen Granström Pallie i 3dje linan. det gör skillnad. Nick Johnsson var också med - som reservkapital.
Han hade gjort mer mål (22) än både rödin och scott (16 var) året före.

Jag tror Campese då han säger att han tror på det bif gör.
Jag gör det dock inte.
Framförallt inte att Bif ska kunna värva sig till guld genom bättre scouting (tex från Allsvenskan)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det blir inte lättare att värva ett semi-lag 20/21 än det var att få ihop ett kvartslag nu 19/20,
Snarare tvärt om.

Framförallt om man tror man kan hålla spelarbudgeten nere genom att värva allsvenskt och plocka upp junisar som inte håller måttet (ännu).
Att från att vara ett lag i botten i 2 kanske 3 år i rad lockar knappast billig spets. Att på det gå ut kaxigt med en 3årsplan och sedan agera passivt stärker inte aktierna.

Vi ligger nu 4 vinster efter sämsta topp 6 laget.
Att tro att man hämtar in detta avståndet (vilket Campese lovat iom målen) genom att labba med spelet när det ser ut såhär. Vilken nonchalant idioti.

Dacke/sundlöv tappar faktiskt mitt förtroende genom att försvara truppen som ett topp 6 lag (vilket de indirekt gör utifrån satta mål)
Saknar de kompetensen, stoppar pengapungen möjligheterna, är det prestigeproblematik eller vad handlar det om?

Men att Magnus ledarskap med nuvarande trupp intakt och den framförda spelidén inte är ett framgångsrecept för en topp6placering är mig extremt självklart.
Att låta det gå fler matcher med risk att komma ännu längre efter 6de platsen är mig som sagt nonchalant idioti - om man nu tar målen seriöst.
Minst två av dessa 3 punkter måste ändras och där är mig en förstärkning av truppen det mest självklara. Det är väldigt liten risk att situationen blir sämre av det. Sedan är det frågan hur många nya som behövs innan effekten kommer.

3 spetsforwards och en spetsback är det minsta jag tror behövs.
Kommentera