Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1999938

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
mattiask: Varifrån har du fått uppfattningen att jag inte vill se nån förändring?
I längden ska en ny tränare in, att byta idag är ingen lösning. Det handlar som du säger om materialet, för många nya spelare har överskattats och ännu inte infriat förväntningarna.
En stabil defensiv back (märktes igår hur mkt ex Andersen saknades i det förväntade matchscenariot med mer kamp mellan två stukade lag än skönspel).
Plus en tung och för motståndarna jobbig forward att möta.
Trots att Malmö är bättre över 60min är vi ändå med fram till 2-3 och är på vippen att kvittera men gör sen för enkla misstag och matchen är körd.
Ojämnhet över tid och även i majoriteten av våra matcher fäller oss, för mkt höga toppar och djupa dalar. Tyvärr.
Blir en säsong där det nog gäller att undvika kvalspel och sen bygga vidare på en ny tränare och nya spelare när flera kontrakt går ut nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Huge: Har väl inte fått för mig någonting egentligen - förutom att du brukar hugga tillbaka mot en hel del här inne ;)
Jag börjar dock luta mer och mer åt att vi måste ha till en förändring snarast - men jag tror heller inte att den stavas Ove Molin.
Utan man behöver ha en tränare utifrån som dels man vet är en duktig tränare att få till ett bra grundspel med allt vad det innebär, men framförallt som kan utveckla den/det spelet som Dackell & Co vill spela.
Sen ska sägas att jag tror inte att vi kommer kunna spela en mer offensiv hockey med mer puckinnehav på grund av vi är så långt ifrån att ha ett kompetent lag för den typen av hockey.
Det senare med att en hel del kontrakt går ut och att vi då ev byter tränare är jag helt med på - men samtidigt så är vi ju inga mil efter just nu, så varför inte ta beslutet nu?

När vi inte har något eget spel överhuvudtaget utan 90% går på ren chans, då är det riktigt jäkla illa. Special teams är så jäkla pinsamt uselt så det är skämmigt.
Vårt grundspel (med försvarsspel framförallt), är på tok för dåligt, vi har inget ordnat spel varken i uppspelsfas eller etablerat anfallsspel känns det som. Lägg då därtill special teams och att JAG tycker vi spelar helt fel och helt fel spelare ihop.
Här är några parametrar som gör att jag tror ner på negativt kval än att vi hamnar i ingemansland.
Kommentera