Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000313

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Vi har spelat 14 omgångar av serien och redan nu tvingas man inse att det bästa som kan uppnås denna säsong är att vi undviker kval. Det bästa alltså....
Vilket jävla mörker. Vi är inte ens inne i november och säsongen är redan körd, och då har vi ändå haft turen att Rödin, Scott och Sigalet kunnat spela alla matcher.
På tre säsonger har vi transformerats från Bz:s lagbygge med tunnelseende Boforsare till Brynäs hembygdsförening med egenfostrade hemvändare på i stort sett alla positioner. Från bedrövelse till ny bedrövelse. Vart finns kompetensen i Brynäs IF? Vart finns de kunniga yrkesmännen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag har inte gett upp hoppet ännu även om det stundtals ser bedrövligt ut. Det finns definitivt spelarmaterial i truppen för att nå slutspel och skulle Boqvist komma tillbaka så tror jag fortfarande att vi kan överraska positivt i ett slutspel.

Eftersom det i stort sett är ett icke-fungerande pp som gör att vi ligger där vi ligger så efterlyser jag att tränarna vågar prova lite nya vägar. Mitt tips är att ta in extern hjälp för att få in nya idéer och en ny röst. Just i detta fall så kanske en röst som inte är Brynässkolad vore vara att föredra. Att vara ledare är att våga prova nya vägar inte att envist hävda att en väg är den rätta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fem SHL klubbar var intresserade av Widing...marknaden är om inte död så i alla fall halvdöd.
Kommentera