Brynäs IF

713189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000448

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2019-10-29
Chanzone: Det var någon som hade räknat ut alla lags lönebudget genom att använda sig av Madhawks löneredovisning av alla spelare i shl och då låg Brynäs 4-5 i lönebudget. Så allt snack om för mycket fokus på Damlag och brist på pengar är skitsnack. Brynäs binder helt enkelt för mycket pengar på fel spelartyper.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2019-10-29
HitTheLights: Jo, Brynäs har tillräckligt stora ekonomiska muskler för att tillhöra övre halvan. Och i sammanställningen de gjorde framgick även att killar som Linderlöf och Zetterberg hade väldigt små löner, så att de är utfyllnadsspelare är faktiskt väldigt rimligt. Det är snarare många av de högavlönade som inte levererar, typ Danielsson har betalt för att vara en toppspelare men är det inte. Av spelarna på 30+ är det förmodligen bara Scott och Sallinen som jag skulle ge godkänt hittills den här säsongen.

Blev lite oroad över fjärdekedjan senast. Blomman, Alcén och Rohdin är trots allt tre rutinerade spelare men det kändes som att Malmö skapade chanser på dem i nästan varenda byte. När man sätter tre så rutinerade spelare i samma kedja förväntar jag mig att de ska kunna gå in och göra ett bra jobb, dvs sätta press på motståndarna, ofta få till tekningar i anfallszon och kanske fixa utvisningar.
Kommentera