Brynäs IF

711074 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000457

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2019-10-29
HitTheLights: Jo, Brynäs har tillräckligt stora ekonomiska muskler för att tillhöra övre halvan. Och i sammanställningen de gjorde framgick även att killar som Linderlöf och Zetterberg hade väldigt små löner, så att de är utfyllnadsspelare är faktiskt väldigt rimligt. Det är snarare många av de högavlönade som inte levererar, typ Danielsson har betalt för att vara en toppspelare men är det inte. Av spelarna på 30+ är det förmodligen bara Scott och Sallinen som jag skulle ge godkänt hittills den här säsongen.

Blev lite oroad över fjärdekedjan senast. Blomman, Alcén och Rohdin är trots allt tre rutinerade spelare men det kändes som att Malmö skapade chanser på dem i nästan varenda byte. När man sätter tre så rutinerade spelare i samma kedja förväntar jag mig att de ska kunna gå in och göra ett bra jobb, dvs sätta press på motståndarna, ofta få till tekningar i anfallszon och kanske fixa utvisningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2019-10-29
Peja: Jag tänkte likadant emot Malmö. De har varit bra vissa matcher men många ggr har de hamnat i egen zon och eftersom det inte sker någon direkt aktiv coaching i båset så får Rödins starta i defensiv zon aldeles för ofta. Jag skulle vilja se att man vågar coacha in andra formationer i defensiv zon för att maximera förstafemmans tid offensivt.
Kommentera