Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000957

Sv: A propósito de nada
Sama: Skulle inte vara helt emot att fimpa Kilström också. För dåligt spelsinne enligt mig. Gör det alltid svårt för sig i egen zon och för enkelt i offensiv. Hans range är i princip dump ut, dump in.

Vad gäller tränare kanske det kan vara bra att gå nordamerikansk väg. Rögles fördel är dock att Abbotts levt i Sverige länge och är väl bekanta med kultur och förhållningssätt till svenska spelare. Är en stor risk med tanke på hur det gick för Modo, men det kan vara en lösning att få in någon med pondus istället för dessa mysgubbar Brynäs alltid lyckas knyta till sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: I samma veva som Brynäs annonserade att man ska börja föra spelet och spela sig ur situationer stod det ju klart att defensiva (o)spelskickliga backar inte har någon långsiktig framtid i klubben, detsamma gäller forwards som aldrig ser kreativa lösningar på isen.

Mannberg leder ju skytteligan nu och är allmänt uppskattad för tillfället. Samtidigt som han lyckas med sin specialare ser man fortfarande hans begränsningar. Det är väldigt sällan som han slår en bra passning till medspelare. Skräckexempel på 2mot1 i BP igår när Mannberg försökte dribbla backen och skjuta istället för att frispela medspelaren. Kan tänka mig att Mannbergs marknadsvärde kommer öka markant om han fortsätter göra mål men då hoppas jag verkligen att klubben inte öser pengar över honom, så som man gjort med några av dagens utfyllnadskillar efter att de gjort gedigna säsonger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Naa håller inte med om Kilström asså. Enkelt favospelaren i Brynäs.

Däremot tror jag att uppehållet efter Frlunda matchen kommer bli intressant
Antingen åker Sundquist
Nån flera spelare lånas ut/ sparkas
En till spelare kommer in

Skulle kännas otroligt konstigt om inget annat händer nu när man inte spelar på 2 veckor.
Kommentera