Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000970

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: I samma veva som Brynäs annonserade att man ska börja föra spelet och spela sig ur situationer stod det ju klart att defensiva (o)spelskickliga backar inte har någon långsiktig framtid i klubben, detsamma gäller forwards som aldrig ser kreativa lösningar på isen.

Mannberg leder ju skytteligan nu och är allmänt uppskattad för tillfället. Samtidigt som han lyckas med sin specialare ser man fortfarande hans begränsningar. Det är väldigt sällan som han slår en bra passning till medspelare. Skräckexempel på 2mot1 i BP igår när Mannberg försökte dribbla backen och skjuta istället för att frispela medspelaren. Kan tänka mig att Mannbergs marknadsvärde kommer öka markant om han fortsätter göra mål men då hoppas jag verkligen att klubben inte öser pengar över honom, så som man gjort med några av dagens utfyllnadskillar efter att de gjort gedigna säsonger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Nä, några dumma summor ska inte kastas på Mannberg. Han är en bra spelare att ha utanför top6 som han spelar idag. Bra i en fjärdekedja och kan även chippa in en del poäng i en tredje.

Vi kan ju inte heller ha fyra kedjor med playmakers. Mannberg åker skridskor och sätter många av sina lägen.
Kommentera